Salivalmennus

Henkilökohtaista ohjausta ja tukea - tule sellaisena kuin olet!

PAPUA TREENEIHIN ALOITTELIJOISTA EDISTYNEISIIN.

SALIVALMENNUKSESSA MAKSUVÄLINEINÄ
KÄYVÄT MYÖS LIIKUNTASETELIT!

Kenelle salitreenaus sopii?

Kuntosalilla tapahtuva treenaus sopii kaikille, jotka haluavat esimerkiksi muuttaa kehon koostumusta, lisätä omaa hyvinvointia tai kohetaa ulkonäköä. Salitreeni sopii myös urheilijoille, jotka tarvitsevat harjoittelua oman lajinsa tueksi.

Edistyneetkin salitreenaajat saattavat joskus jumittua ja tuntea, ettei treeni vie haluttuun tavoitteeseen. Usein uusi näkökulma voi helpottaa seuraavalle tasolle nousemista ja auttaa taas motivaation löytymistä. Uusi treeniohjelma kokeneelta osaajalta tai valistuneet vinkit ovat kullan arvoisia tavoitteeseen pyrkimisessä.

Monelle salitreenauksesta haaveilevalle suurin kynnys on sosiaalisen pelon voittaminen.

Monelle salitreenauksesta haaveilevalle suurin kynnys on sosiaalisen pelon voittaminen. Että uskaltaa mennä salille, vaikka olisi huonokuntoinen eikä osaisi edes käyttää kaikkia laitteita. Pelon voittamisessa auttaa, kun on osaava kaveri vierellä ohjaamassa. Kaveri, joka ohjaa ja tukee sinua juuri sinun tavoitteissasi.

Sosiaalisen pelon rinnalla monella saattaa olla kyseessä liikepelon ja kivunpelon voittaminen esimerkiksi tapaturman jälkeisen kuntoutuksen yhteydessä. Osaava urheilufysioterapeutti auttaa liike- ja kivunpelon voittamisessa.

Kolmen vuoden asiakaskokemuksella vahva suositus: monipuolista osaamista asiakasta kuunnellen. Kiitän ja suosittelen.

Nainen, 47 vuotta -Rakennusala

"Fysioterapian tulokset ovat olleet merkittäviä sekä tehneet pohjaa itsenäiselle elämälle."

Mies, 19 vuotta -Neliraajahalvauksen jälkeinen neurologinen fysioterapia

Mikan monipuolinen ymmärrys ja kokemus fysioterapiasta auttoi vammoista eroon pääsyssä. Vuosia kestänyt yhteistyö toi tulosta myös SM-tason kilpaurheilussa.

Mies, maantiepyöräilyn SM-hopeamitalisti