Mika Kopponen

Fysioterapeutti, työfysioterapeutti

Mika Kopponen

MUTKATON FYSIOTERAPEUTTI

Kopposen Mika on kuntoutusalan ammattilainen ja terveydenhuollon laillistettu ammattihenkilö, joka on suorittanut fysioterapeutin tutkinnon. Mika on työskennellyt terveydenhuollossa useissa eri tehtävissä, mm. terveyskeskuksissa sekä yksityisillä palveluntarjoajilla työikäisten kuntoutuksessa.

Oma harrastuneisuus: Mika on vannoutunut ”salihirvi” – siis mies paikallaan auttamaan niin salitreenauksen aloittelijoita kuin edistyneitäkin, joilla treeni on jumissa ja tarvitaan uutta näkökulmaa tai vinkkejä treeniohjelmaan. Saliympäristössä voidaan suorittaa myös fysioterapian terapeuttiset harjoitteet.

Mikan luokse fysioterapiaan tullaan usein lääkärin lähete kourassa vaikkapa kun olkapää on jumissa, haetaan apua leikkauksen jälkitilan hoitoon, apua lonkka- tai polviproteesin kanssa harjoitteluun, kun selkä on kipeänä.

Salivalmennukseen tullaan, kun halutaan parempaa kuntoa tai ulkonäköä, kun halutaan aloittaa uusi harrastus alusta asti oikein tai selättää ongelmatilanteita ja saada vinkkejä edistymiseen.

”Asiakkaan tilanne ja asiakkaan tavoitteet - siitä lähdetään liikkeelle.”

Ota rohkeasti yhteyttä

Fysioterapia

FYSIOTERAPIA -TULE SIINÄ KUNNOSSA KUIN OLET!

Tutustu tarkemmin

Salivalmennus

PAPUA TREENEIHIN ALOITTELIJOISTA EDISTYNEISIIN.

Tutustu tarkemmin

Urheilufysioterapia

ENNALTAEHKÄISTÄÄN VAMMOJA JA OPTIMOIDAAN SUORITUSKYKYÄ

Tutustu tarkemmin